Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Για να γλιτώσουνε το Γουδί φέρανε πίσω το Βενιζέλο αλλά φέρανε λάθος Βενιζέλο…




Είστε Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Είστε στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Είστε ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ;
Καλά κάνατε και ήσασταν.
Πιστέψατε στον σοσιαλισμό του Ανδρέα και σας βγήκε ο σοσιαλισμός του Γιάννου , πιστέψατε στον εκσυγχρονισμό του Σημίτη και σας προέκυψαν Τσουκάτος και Μαντέλης, ίσως πιστέψατε και στην αναδιανομή του πλούτου του Γιώργου με οδηγό τον Άκη.
Καλά έως εδώ.
Ο Γιώργος που σωστά είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" και ότι γνώριζε πού θα τα έβρισκε. Τη Δευτέρα των Εκλογών όμως έπαθε τη γνωστή μετεκλογική αμνησία και δε θυμόταν πού τα είχε αφήσει τα λεφτά. Τα έψαξε στα πράσινα «άλογα» της οικολογίας αλλά τα τίποτα.
Κανείς δεν είναι τέλειος.
Μετά ήρθε η εποχή της…χολέρας. Του Μνημονίου θέλω να πω. Όχι, όχι δεν χρειάζεται να νιώθετε συνυπεύθυνοι για την πώληση της χώρας και να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ούτε της προδοσίας και φυσικά σε καμία περίπτωση ότι τελικά θα χρεοκοπήσουμε.
Δεν είπατε ψέματα μαζί με τον Παπανδρέου, δεν εκχωρήσατε κυριαρχικά δικαιώματα μαζί με τον Παπακωνσταντίνου και δεν τα φάγατε μαζί με τον Πάγκαλο.
Η Ελλάδα είναι πλέον και επισήμως σε μεσιτικό γραφείο.
Η χώρα μας οδεύει με ταχείς ρυθμούς στην πτώχευση.
Στις μέρες της «χολέρας» εκτός από τους πραγματικούς Αγανακτισμένους που ταρακούνησαν το πολιτικό σύστημα ανακαλύψαμε και τους γιαλαντζι αγανακτισμένους Πασόκους βουλευτές. Βγήκαν στα παράθυρα, στείλανε επιστολές, κατήγγειλαν το ξεπούλημα, το μνημόνιο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο…
Αρχίσαμε να μαδάμε τη μαργαρίτα: Θα πέσει η κυβέρνηση; Δεν θα πέσει;
Πανικός στην κυβέρνηση μέχρι που άρχισαν οι «κηπουροί» να διαβάζουν ιστορία και έφτασαν στα Ιουλιανά… Αποστασία, αποστασία φώναξε ο γόνος αστικής οικογένειας με φιλικές σχέσεις με τον Γκλύξμπουργκ αλλά και στενός συνεργάτης, Υπουργός του γιου του Αντρέα. Έλα ήλιε στον τόπο σου και Σοσιαλισμό μην γυρεύεις.
Και ξαφνικά εκεί που είχες ψηφίσει Γιώργο και σιχτίριζες την ώρα που το έκανες σου βγαίνει Βενιζέλος. Σοκ για τους Παπατζήδες άρχισαν να φωνάζουν: «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές την ...»
Για να γλιτώσουνε το Γουδί φέρανε πίσω το Βενιζέλο αλλά φέρανε λάθος Βενιζέλο…
Μπερδέψανε τα μπούτια τους τα αμερικανάκια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σας φάρσα.
Οι αγανακτισμένοι Πασόκοι βουλευτές τώρα ορκίζονται ομοψυχία για να σωθεί η χώρα.
Μια δραμαμίνη και ένα σακουλάκι παρακαλώ, γιατί κουνάει και ζαλίζομαι.
Το καράβι ακυβέρνητο οδηγείται στα βράχια. Καπεταναίοι και πλήρωμα χρειάζονται επειγόντως ψυχίατρο…

http://aganaktismenoi-aganaktismenoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_9601.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βεβαια και τον senior να εφερναν δε νομιζω οτι θα κανανε χαιρια....